Friday, 19 February 2016

Review Produk Kecantikan Wajah Oles HQ : Perubahan Dirasai Dengan Sekali Oles !

Sebut pasal produk kecantikan, wanita mana yang tak suka ?... Zaman moden kini lelaki pun pentingkan penampilan wajah juga.  Wajah adalah 'first impression' setiap individu. Jika kulit bermasalah, tentulah kita akan rasa down berhadapan dengan siapapun. Apatah lagi jika komitmen pekerjaan memerlukan kita berhadapan dengan klien sepanjang masa.

Saya percaya atas dasar inilah semua individu bertindak mencuba pelbagai produk tanpa mengenal pasti jika produk mengandungi bahan kimia berbahaya. Dengan produk Oles HQ, tiada apa yang anda perlu risaukan, kerana ia pastinya memenuhi keperluan kulit wajah semua individu tak kira wanita atau lelaki.

Jom kita berkenalan dengan Oles HQ skincare


“Dengan sekali oles ternyata perubahannya.

Tak Percaya? Cubalah…”


Oles skincare merupakan produk kecantikan premium hasil dari formulasi Radius Beauty Sdn. Bhd dengan kerjasama sebuah makmal R&D bertaraf antarabangsa. Ia merupakan hasil dari penyelidikan dan pembangunan yang berterusan dan berkualiti. Oles skincare :

✔ Diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
✔ Selamat, Halal & Suci
✔ Gunakan Tanpa Syak Wasangka
✔ Diformulasi dari ekstrak dan enzim botani semulajadi berkualiti tinggi
✔ Dihasilkan sepenuhnya di Malaysia
✔ Bahan mentah dari sumber yang halal
✔ menggunakan premium ingredient
✔ Dijamin 100% bebas bahan-bahan merbahaya
✔ Tidak mengelupaskan kulit wajah
✔ Tidak memedihkan kulit wajah
✔ Tidak memeritkan kulit wajah
✔ Tidak menipiskan kulit wajah

Oles skincare diperkaya dengan ekstrak bahan semulajadi seperti ekstrak xantone, enzim botani semulajadi, ekstrak licorice, ekstrak peel, ekstrak papain, ekstrak cendawan, ekstrak aloevera, arbutin, collagen, glycaerin, aloe barbadensis leaf juice dan pelbagai lagi untuk kesempurnaan kulit agar lebih anjal, lebih bersinar serta lebih mengembalikan keremajaan kulit tanpa merosakkan kulit dan tanpa kesan sampingan.

Ia dipercayai oleh pelbagai pengguna kerana :

Bukan produk OEM
Bukan produk repacking
Bukan produk rebranding
100% bebas hydroquinone
100% bebas merkuri
100% bebas tretinoin
100% bebas paraben
100% bebas SLS
100% bebas bahan merbahaya kosmetik wajah

Jika anda perhatikan, ada dua set warna yang dikeluarkan oleh Oles skincare...iaitu

                         SET MERAH                                                                 SET ORENSet Merah sesuai buat individu yang mempunyai jenis kulit yang normal, kering atau berjerawat. Set Oren sesuai buat individu yang mempunyai jenis kulit wajah yang berminyak, berjerawat serta sensitif. Pastikan anda pilih jenis set yang sesuai untuk kulit bagi kesan terbaik.

Set Oles HQ untuk set merah & Set oren didatangkan dengan 5 produk, iaitu gel pembersih, toner pelembap, serum vitamin E, krim siang UV, krim pelembap malam. 


1. Pencuci wajah/ gel pembersih
Ia kaya dengan ekstrak manggis, licorice, collagen dan pelbagai enzim semulajadi yang mampu membersihkan wajah daripada kekotoran dan sel kulit mati dengan lebih mendalam tanpa membuat kulit tegang. Ianya akan menjadikan wajah tampak lebih segar dan berseri.

2. Toner Pelembap 
Penyegar Oles diperkaya dengan ekstrak botani semulajadi. PH nya yang seimbang serta bebas alkohol ini membantu agar kulit lebih seimbang, segar dan remaja.

Tambahan Untuk set Oren : Ia membantu menghalang jerawat baru daripada tumbuh.

3. Serum Vitamin E
Diformulasikan dan menyerap pantas ke dalam kulit wajah, vitamin E + antioksida yang hebat ini mampu meneutralkan kulit wajah dari sinar radikal bebas yang berbahaya dan bertindak dengan sinergi untuk melembabkan wajah, menjadikan wajah lebih cerah, lebih tegang dan anjal.

4. Krim pelembap siang 
Membantu memberikan perlindungan yang diperlukan oleh wajah dari radiasi yang menjadi musuh kepada pelbagai masalah kulit. Krim siang ini membantu mengurangkan pendedahan kulit wajah dari sinaran UV agar kulit sentiasa anjal.

5. Krim Pelembap malam
Krim malam ini diformulasikan secara istimewa untuk mengembalikan keremajaan kulit secara intensif ketika sedang tidur. Ia juga kaya dengan pelbagai ekstrak botani dan serbuk mutiara untuk mencerah, melembut dan melembapkan kulit. Wajah akan kelihatan lebih berseri dan anjal pada keesokan harinya.

Tambahan untuk Set Oren : Ia membantu mengelakkan jerawat baru daripada tumbuh.

Cara penggunaan kedua-dua set ini sama sahaja. Dengan 5 langkah mudah :

1. Mulakan dengan gel pembersih
Lembabkan sedikit wajah, goncang botol dan keluarkan sedikit pembersih wajah Oles dan letakkan pada tapak tangan. Gosokkan dengan sedikit air hingga berbuih sedikit dan urut perlahan-lahan pada wajah secara membulat/putaran. Kemudian bilas wajah anda dengan air bersih.

2. Kemudian, gunakan toner pelembap 
Selepas menggunakan pencuci wajah, titiskan beberapa titis toner pelembap oles ke atas kapas. kemudian sapu secara lembut ke seluruh wajah termasuk leher. 

3. Gunakan serum Vitamin E
Selepas menggunakan toner penyegar, titiskan serum vitamin E ke atas tapak tangan dan sapukan pada seluruh wajah dan juga leher.

4. Krim Pelembap Siang 
Sapu krim pelembap siang selepas mengenakan serum Vitamin E. Anda boleh menggunakan kosmetik/ mekap selepas menggunakan pelembap ini. Hanya perlu sapu pada wajah sebagai krim siang/ sepanjang hari.

5. Krim pelembap malam
Sapu selepas anda segarkan wajah dengan serum vitamin E. Gunakan krim sebelum anda masuk tidur.


Testimoni yang cukup positif !

Oles HQ skincare mendapat banyak sambutan yang positif dari pengguna dan juga selebriti. Bukan sahaja dari Malaysia, malah indonesia juga. Produk ini telah mendapat tempat bertaraf antarabangsa juga. Anda boleh lihat gambar dibawah ;
Lagi Testimoni POSITIF pengguna Oles HQPembelian / Informasi Lanjut
Atau 

Tawaran menjadi Pengedar Oles Skincare !


kelebihan Sebagai Ejen Oles Skincare
 • Tanpa yuran pendaftaran sebagai ejen (percuma)
 • Modal permulaan serendah Rm350.00
 • Tiada target jualan bulanan ditetapkan oleh HQ
 • Tiada had maksima/minima untuk pembelian kedua dan seterusnya.
 • Keuntungan/komisyen tinggi.
 • Insentif menarik kepada ejen cemerlang.
 • Jumlah ejen di sesuatu kawasan dihadkan.
 • Nama, lokasi & No. telefon ejen dipamerkan pada iklan bercetak.
 • Harga pasaran adalah tetap seperti tertera pada pembungkusan.
 • Promosi besar-besaran akan diuruskan HQ
 • Bantuan pemasaran dan tunjuk ajar dari HQ

Prestasi Oles HQ Radius Beauty juga kukuh mengikut pasaran tempatan.

Untuk info lanjut / Pembelian / Menjadi pengedar boleh berhubung dengan  talian Hotline OLĕS :-

+60102968289

atau 

+601123163250

instagram: oles_official

1
1 comment :

 1. Kalau guna pastu tumbuh jerawat maknanya sesuai ke x????

  ReplyDelete

Pesanan Editor ^_^

Sebarang komen yang berbaur spam, mengandungi link hidup / mati serta tujuan promosi dan pengiklanan tidak akan diterbitkan. Jika berminat untuk beriklan, mohon baca ruangan advertorial.